Beerseweg 3 - 5443 BD Haps
+31 644 732 469

Propeller Activity Board

Propeller Activity Board
Merk: Parallax Inc
Model: 32910
Beschikbaarheid: 1
Prijs: €60,44
Excl. BTW: €49,95
Aantal:  
Benut de mogelijkheden van de 8-core Propeller microcontroller nu gemakkelijker dan ooit. Op de print bevinden zich behalve de Propeller P8X32A diverse handige interfaces, waardoor experimenteren eenvoudig en leuk zijn op te zetten.
 
Het systeem wordt ondersteund door het nieuwe Propeller C Learning System en door de Spin taal. Het C learningsystem is een programmeeromgeving en bevat een verzameling voorbeelden van  eenvoudige schakelingen en van bibliotheken met codevoorbeelden. Programmeren is nog nooit zo eenvoudig geweest.
 
Kijk op de site van Parallax voor meer informatie
 
De Propeller chip maakt het gemakkelijk om snel embedded toepassingen te ontwikkelen. De acht processorkernen (cogs) ​​kunnen tegelijkertijd werken, zelfstandig of in samenwerking. Ze delen gemeenschappelijke bronnen zoals geheugen en I/O via een centrale hub. De ontwikkelaar heeft de volledige controle over hoe en wanneer elke cog in bedrijf is. Taken lopen echt parallel en niet in zogenaamde threads. Een gedeelde systeemklok geeft elke cog een tijdreferentie, waardoor echte deterministische timing en synchronisatie mogelijk is. Er zijn twee programmeertalen beschikbaar: de eenvoudig te leren op hoog niveau Spin en Propeller Vergadering die kan uitvoeren met snelheden tot 160 MIPS (20 MIPS per radertje).
 
Propeller Nexus Robotics Pololu Probotics Nieuwe website APM actie 17 maart Roborealm Trends Flying Robots
View Mobile / Standard Probotics BV © 2020