Beerseweg 3 - 5443 BD Haps
+31 644 732 469

BOE-bot robotkit USB

BOE-bot robotkit USB
Merk: Parallax Inc
Model: 28832
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: €153,67
Excl. BTW: €127,00
Aantal:  
De populaire Boe-Bot Robot ® Full Kit is nu verkrijgbaar met het USB-compatibele Board of Education (BOE) - zonder extra kosten. Programmeren van de BASIC Stamp via USB is een elegante oplossing voor laptops en nieuwere pc's die geen seriële poorten hebben (adapters niet meer nodig!). USB driver installatie-instructies zijn beschikbaar voor download.
 
We zijn bijzonder trots op het nieuwe boek van Andy Lindsay's over Robotica met de Boe-Bot tekst. De  tekst bevat 41 nieuwe activiteiten voor de Boe-Bot Robot met gestructureerde PBASIC 2,5 broncode ondersteuning en extra opdrachten en oplossingen voor elk hoofdstuk. Beginnen met hoofdbeweging en de procedure om op basis van opdrachten snel vertrouwd te raken met de Boe-Bot. De Boe-Bot is uitbreidbaar voor veel verschillende robotachtige toepassingen. Geen vorige robotica, elektronica of programmeerervaring nodig.
 
Parallax biedt complete ondersteuning voor deze kit op een heldere manier. Qver de hele wereld worden er meer dan 90.000 Boe-Bot robots  door hobbyisten, docenten en studenten gebruikt, die ons van de nodige feedback voor deze populaire kit voorzien.
 
De Boe-Bot Robot is gebouwd van een hoogwaardig geborsteld aluminium chassis dat een stevig platform vormt voor de continue rotatie servo motoren en BASIC Stamp de USB Board of Education. Veel montage gaten en sleuven die gebruikt kunnen worden gebruikt om zelf extra sensoren toe te voegen. Het achterwiel is een slider bal op zijn plaats gehouden met een splitpen. De Drive wielen passen presies op de servoasjes en worden op hun plaats gehouden met een kleine schroef.
 
Wat  de Boe-Bot werkelijk uniek maakt is de flexibiliteit van de BASIC Stamp microcontroller's van de programmering in combinatie met breadboard. De kit bevat een complete set passieve onderdelen (draden, weerstanden, condensatoren), sensoren (photoresistors, bumpers, infrarood sensoren) en hardware (whisker touch-sensor kit) voor de verschillende projecten te voltooien.
 
Het bouwen van de Boe-Bot Robot duurt ongeveer 1-2 uur. Voltooiing van de hele reeks van projecten duurt 50 uur en is geschikt voor iedereen ouder dan 12 jaar. De USB Board of Education (en BS2-IC) kan ook worden gebruikt  als uw platform voor de andere kits in de Stamps in Class serie.
 
Als vervolg op de eerste cursur, kun je met behulp van Boe-Bot Robot accessoires nieuwe opdrachten uitvoeren, zoals toevoegen van spraak, het toevoegen van een infrarood-afstandsbediening, het volgen van een doolhof, lijn volgen, het zoeken of vermijden van licht, en het gebruik van RF-modules en video / camera apparatuur. Boe-Bot accessoires worden apart verkocht.
 
Interessante links:
 
Parallax lesmaterialen
What is a Microcontroller V3.0 in het Nederlands
 
Overzicht Opteq lesmaterialen in het Nederlands inclusief sheet en youtube video

 

Propeller Nexus Robotics Pololu Probotics Nieuwe website APM actie 17 maart Roborealm Trends Flying Robots
View Mobile / Standard Probotics BV © 2018